За нас

Ние създадохме тази фирма за Вас с желанието и амбицията да осигурим комфорт и удобство във всеки дом! Поемайки грижата по упралението на етажната собственост, нашият екип Ви гарантира спокойствие и пълноценен отдих у дома! При нас ще откриете амбициозни млади хора, с опит в практиката, които са готови да съдействат във всяка инициатива свързана с благоустройството на вашият блок !

Екипът на „Професионален Домоуправител – Варна“ предлага съдействието си под формата на голям набор от услуги, които са полезни за управлението на всеки вход:

  • Професионален домоуправител – Екипа ни предлага пълно съдействие в правните и административни въпроси касаещи управлението на етажната собственост, като по този начин допринасяме за спокойното разрешаване на евентуални проблеми;
  • Касиер – наш касиер ще събира месечните разходи от живущите на място в обекта. Това би подобрило събираемостта и би укрепило бюджета на входа. Периодично, приходите и разходите се отчитат на Общото събрание на входа;
  • Консултации с Управителния Съвет на сградата, с цел добра обратна връзка и изясняване на целите на живущите за бъдещи проекти и инициативи.
  • Поддръжка на хигиената на входа – можем да осигурим почистващ екип, гарантирайки нужната свежест и хигиена.
  • Отстраняване на повреди в най-кратък срок, при подаден сигнал и наличност в касата.

Ако цените свободното си време и искате да се насладите на уюта след натоварените делници –
обадете ни се! Ние сме тук и до Вас винаги!